Tapetsering

Velkommen hos Malerfirmaet og Malerberegner Michael Gommesen ApS. Her udfører vi kvalitetssikret tapetsering for både private og erhvervskunder. Vi tilbyder opsætning af filt og tapetsering af din bolig eller virksomhed, hvor vi garanterer et professionelt resultat hver gang.

Tapetsering af høj kvalitet

Hvis du har brug for et professionelt malerfirma til tapetsering nær Kerteminde og Munkebo, kan du med fordel give os et kald. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige tapeter, så du kan finde et design, som matcher indretningen. Hos os er du garanteret en professionel opsætning, uanset om det gælder store eller små lokaler. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, hvis du har brug for vejledning. Kigger du forbi vores adresse, kommer vi gerne med anbefalinger og hjælper dig til at finde det rette tapet.

Tapetsering er en del af vores hverdag, og derfor ved vi, hvor stor forskel et nyt tapet har for hele udtrykket i rummet. Enhver tapetsering er derfor en spændende opgave for os, og vi glæder os til at give din virksomhed et nyt udtryk. I arbejdsprocessen sørger vi naturligvis for en god dialog med dig – så du får det helt rigtige.

Hvorfor vælge tapetsering?

Vi anbefaler, at du vælger tapet til at beklæde væggen, hvis du ønsker et pænt mønster eller design på væggen. Ved opsætning af tapet er fordelen, at det tager kortere tid end at male – fordi det oftest kræver to lag maling, før resultatet er tilfredsstillende. Det er desuden hurtigere at tapetsere, hvis du i forvejen har glatte vægge. En anden fordel er også, at man nemt kan udskifte stilen, hvis man har brug for et frisk pust. Tapet fungerer som et beskyttende lag for væggen, og derfor er det nemt at udskifte tapet. Kontakt os gerne på 51 21 11 42 eller på: michaelgommesen@icloud.com, hvis vi sammen skal finde frem til tapetsering, der passer til din bolig eller din virksomhed.

Få mere info omkring maling her

Ønsker du kompetent vejledning til dit næste malerprojekt?