Filt og glasvæv

Som et seriøst, alsidigt og professionelt malerfirma tilbyder vi selvfølgelig alt inden for glasfilt og glasvæv, som, alt afhængigt af hvad du ønsker, bl.a. bruges til at skabe en sidste finish på dine vægge, inden de males.

Gode grunde til at vælge glasfilt på væggene

Vi har mange års erfaring med effektiv, kompetent og holdbar opsætning af glasfilt hos vores erhvervs-, private og offentlige kunder i og omkring Munkebo og Kerteminde. Glasfilt giver en pæn overflade til dine vægge og er et meget moderne valg. Det tynde materiale er den bedste måde at få glatte vægge på. Glasfilt armerer – ligesom glasvæv i øvrigt – også dine vægge eller dit loft. Er dit pudsloft revnet, er det et fremragende materiale til at holde sammen på revnerne. Dertil kommer, at glasfilt også er en utroligt billig løsning. Især taget betragtning, at det i så høj grad bidrager til et æstetisk udtryk i din bolig eller din virksomhed, som holder mange år endnu.

Hvordan bruges glasvæv?

Glasvæv er et andet fantastisk materiale med et væld af fordele. Det er, som navnet antyder, vævet, hvilket betyder, at det ikke er lige så glat som glasfilt, så hvis du ønsker lidt struktur i overfladen, er glasvæv et godt valg. At beklæde lofter og vægge i glasvæv, er lidt ligesom at tapetsere. Først tilføjes en gavmild mængde vævlim, som rulles på i et jævnt lag med en malerrulle på væggen eller loftet. Glasvæv kommer i ruller, og de respektive baner skal støde op mod hinanden – de må ikke overlappe. Banerne skæres til med en meget skarp kniv for at sikre, at snittet bliver fint og nøjagtigt. Det er i øvrigt vigtigt, at væggen (især hvis der er tale om puds, gips eller gasbeton) forbehandles med en forankringsgrunder. Hvis du mener, at vi her hos MG Malerfirmaet kan hjælpe dig med beklæde dine vægge eller lofter med glasvæv eller glasfilt i Munkebo eller Kerteminde, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 51 21 11 42 eller over e-mail til michaelgommesen@icloud.dk.

Læs mere om maling her

Ønsker du kompetent vejledning til dit næste malerprojekt?