Maling inde og ude

Hos Malerfirmaet og Malerberegner Michael Gommesen ApS udfører vi maleropgaver både inden- og udendørs for private kunder såvel som erhvervskunder. Vi har gennem årene både arbejdet med malerberegning og rådgivning for andre malerfirmaer. Med tiden har vi udvidet virksomheden, så vi i dag også foretager malerarbejde af forskellig karakter og omfang

Maling efter jeres behov

Hvis du er på udkig efter et professionelt malerfirma og fagmand til maling af indendørs eller udendørs arealer nær Kerteminde og Munkebo – kan du med fordel kontakte os. Vi kommer gerne med anbefalinger, hvis du har brug for sparring med en kvalitetsbevidst maler. Det kan være svært at bestemme maling alt afhængigt af underlaget, og derfor stiller vi vores ekspertise og erfaring med træ, vægge, facader og vinduer til rådighed. Med andre ord tør vi godt at garantere, at vi tilbyder alle typer af maling. Uanset hvilken maleropgave vi udfører for jer, kan I være sikre på, at I får et tilfredsstillende resultat. Det sikrer vi ved hjælp af en god løbende dialog og ved at overholde alle vores aftaler.

Maling, der holder

Det er vigtigt, når man vælger maling, at man vælger en type, der holder i mange år. Derfor er pengene for kvalitetsmaling givet godt ud – både fordi arbejdet er en stor proces, som man nødigt vil gentage for alt for ofte, og fordi resultatet bliver meget flottere. Malerarbejdet er et meget omhyggeligt arbejde, og derfor tager vi os tiden til at komme ud i alle kroge og vinkler.

Vores kunder er ofte i tvivl, om de skal bruge vandbaseret eller oliebaseret maling, og her vil vi som hovedregel rådgive til at bruge vandbaseret maling som forebyggende behandling, hvorimod vi hellere vil benytte oliebaseret maling til behandling af træ, der har brug for beskyttelse, fordi træet er beskadiget. Uanset om det gælder træmaling, vægmaling, facademaling eller vinduesmaling i Kerteminde eller Munkebo, er du meget velkommen til at kontakte os på 51 21 11 42.

Læs bland andet om fuldspartling her.

Ønsker du kompetent vejledning til dit næste malerprojekt?