Fuldspartling

Her hos MG Malerfirmaet tilbyder vi naturligvis professionel og kompetent fuldspartling. Med erfaringen i orden, markedets bedste materialer og løbende opdateringer på de nyeste teknikker, står vi klar til at hjælpe dig med fuldspartling af dine vægge.

Hvorfor skal du vælge fuldspartling?

Hvis dine vægge er bulede, rå eller på anden vis uensartede at se på, kan en fuldspartling være et godt valg. For med en fuldspartling får dine vægge et nyt og glat udtryk, som er en fryd for øjet. En flot jævn væg er selvfølgelig den helt store fordel med fuldspartling, og det harmoniske udtryk, som fuldspartling skaber i rummene, bidrager til, at din bolig eller din virksomhed efterlader det indtryk, som du drømmer om. Vores højt kvalificerede fuldspartling sikrer, at dine vægge holder i mange år endnu. Vi fuldspartler også lofter, og vi hjælper naturligvis også med det efterfølgende malerarbejde, hvis du ønsker det. Vores kundekreds tæller både private, erhverv og det offentlige, og vi arbejder omkring Munkebo, Kerteminde og Langeskov. 

Fuldspartling efter dine behov

Her hos os er kunden altid i fokus, og vi er ikke tilfredse, før du er glad for resultatet. Vi løser alle slags opgaver, der har med fuldspartling at gøre, og vi sørger altid for at have forarbejdet på plads ved at sætte os grundigt ind i opgaven, inden vi påbegynder fuldspartlingen. Der findes et hav af forskellige spartelmasser, som fx cement-, sand-, let- og gipsspartel. Med andre ord er der rigtigt mange muligheder. Vores grundige forarbejde er din sikkerhed for, at vi udfører arbejdet til tiden – og til ug med kryds og slange. Så hvis du leder efter en troværdig samarbejdspartner til fuldspartling i Munkebo eller Kerteminde, kan du altid træffe os på telefon 51 21 11 42 eller e-mail michaelgommesen@icloud.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Vi tilbyder også professionelt opsætning af filt og glasvæv her. 

Få flere informationer om maling her.

Ønsker du kompetent vejledning til dit næste malerprojekt?